L.N. InfrasupportOver ons

Over ons

L.N. Infrasupport is gestart in februari 2020. Ontstaan uit het idee dat de jarenlange ervaring, kennis en variëteiten prima in 1 eigen onderneming zouden passen. Mede door het uitgebreide netwerk van professionals op alle disciplines binnen de Grond – Weg – en Waterbouw kunnen wij voor elk project, de juiste vakmensen, materieel en projectleiding inzetten. door de flexibiliteit in planning en inzetbaarheid, kunnen wij uw project efficiënt en vakkundig uitvoeren. Ontzorgen met kwaliteit is ons doel.

Ik  richt mij nu  zoal op het op freelance basis uitvoeren, coördineren,  e/o directievoeren op uw project wanneer het u schikt. volledig of in deelopdracht, alles is hier mogelijk.

Tevens nemen wij samen met onze partners integraal GWW projecten aan op “no-nonsens” basis, en zijn door ons grote netwerk van professionals zeer goed in staat om op elk project succesvol af te ronden. Dit inclusief leveranties, regelen alle documentatie inzake grondstromen, evt. vergunningen etc.

Of het nu gaat om eenvoudig “uitvoering” van uw project, of een compleet project in aanneming.  Van grondverzet, Kabels en leidingen, riolering beton en pvc, elementverhardingen en asfalteren, Wij staan paraat.

Uw project vanaf de tekentafel tot realisatie is goede handen bij L.N. Infrasupport.

Mooi werk maken we Samen, is ons motto.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een offerte of gewoon als u meer informatie wilt.